Prikazuje se 1–12 of 55 proizvoda

Mirisne svijeće imaju stimulirajući učinak

Koliki utjecaj na nas ljude imaju mirisi govori činjenica da je od svih pet osnovnih osjetila koje posjedujemo najsnažniji osjet mirisa, koji je izravno povezan s dijelovima mozga zaduženima za procesuiranje emocija i sjećanja. Tako slatki i topli mirisi vanilije i cimeta najčešće prizivaju u sjećanje blještavo blagdansko razdoblje kada tople domove ispune mirisi raznih slastica, dok drvenaste note pačulija i aromatičan miris provansalskog bora podsjećaju na opuštene ljetne večeri i uživanje pored mora. 

Durance mirisne svijeće – savršen poklon za razne prigode

Sve vrste Durance mirisnih svijeća su elegantnog i profinjenog dizajna, pa će osim svojim mirisima i vizualno uljepšati kutak vašeg doma u koji ih smjestite. Stručnost, tradicija i spoj pomno odabranih sastojaka vješto stopljenih u naše prirodne mirisne svijeće čine ih savršenim poklonom za drage osobe. Elegantan dizajn i autentične mirisne note ovih svijeća u svaki prostor donose dozu kreativnosti i originalnosti te nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. 

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O Mirisnim svijećama

Opijajuće mirisne note koje ispuštaju mirisne svijeće daju posebnu dimenziju prostorijama u kojima boravimo i ispunjavaju ih toplinom. Ranije smo ih zbog atmosfere koju stvaraju uglavnom povezivali s tamnim i kišnim jesenskim te hladnim zimskim danima, no kombinacijom raznih sastojaka nastale su svijeće u kojima rado uživamo i tijekom ugodnih proljetnih, kao i vrućih ljetnih dana.

Ponekad mirisne svijeće koje kupimo ne pruže očekivani doživljaj pa se javlja razočarenje. Naša zamisao o transformaciji doma u mirisnu wellness oazu jednostavno se ne realizira, a razlog tome su industrijske svijeće koje su masovno zastupljene na tržištu. One često imaju slab i kratkotrajan miris, a izrađuju se od neprirodnih i štetnih materijala poput parafina i čestica raznih metala koji se nalaze u fitiljima takvih svijeća.  

Kvalitetna alternativa – ručno rađene mirisne svijeće

Ako ste u potrazi za svijećama koje će zajamčeno stvoriti opuštajuću atmosferu i u čijem ćete mirisu bezbrižno uživati, vaš izbor bi trebale biti ručno izrađene mirisne svijeće, napravljene od pčelinjeg ili biljnog voska i s fitiljem koji je izrađen isključivo od pamuka. 

Takve mirisne svijeće nastaju u srcu Provanse – malenom francuskom mjestu Grignan gdje vrijedne ruke majstora u našim radionicama pomno stapaju profinjene mirise s mješavinom prirodnog, visokokvalitetnog voska. 

Durance – ručno rađene mirisne svijeće premium kvalitete

Nježne cvjetne note koje sadrže Durance mirisne svijeće prostoru daju pomalo romantičan pečat, dok one s puderastim mirisima odaju dojam čistoće, prozračnosti i mekoće. Osvježavajuće citrusno voće, menta ili listovi zelenog čaja pružaju dodatnu dozu energije, a svijeće s opijajućim orijentalnim notama sandalovine, bergamota, pačulija ili vanilije stvaraju neodoljiv užitak za osjetila.