Prikazuje se 4 proizvoda

Mirisni Durance omekšivači za rublje

Durance omekšivači za rublje oplemenjeni su profinjenim mirisima koje su kreirali stručnjaci za mirise iz francuskog Grassea, grada poznatog po tome što su u njemu stvoreni mirisi za neke od najpoznatijih svjetskih parfema. 

Pri izradi svih Durance proizvoda, uključujući i omekšivače za rublje, posebna se pozornost pridaje sirovinama koje ulaze u sastav proizvoda. Više od 95% sastojaka koje sadrže Durance omekšivači za rublje prirodnog su porijekla, što ih čini nježnima prema koži i sigurnima za okoliš. Osim toga, nisu testirani na životinjama, a mirisi koji se nalaze u sastavu omekšivača ne sadrže tvari koje su klasificirane kao kancerogene, mutagene i reprotoksične. 

U želji da odjeću, ručnike i posteljinu učinimo što mirisnijima i produžimo osjećaj svježine, mnogi od nas pretjeraju s količinom omekšivača pa se na rublju stvori ljepljivi sloj. Ako želite da se vaš omiljeni miris omekšivača za rublje zadrži što je duže moguće, bez da pretjerujete s količinom i stvarate ljepljivi sloj na tkaninama, isprobajte naše druge proizvode za njegu rublja, deterdžente za pranje i vodu za peglanje, koji sadrže jednake mirise kao i Durance omekšivači rublja.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O omekšivačima za rublje

Omekšivači za rublje čine upravo ono što im naziv govori – omekšavaju tkanine kako bi ne bi bile grube prema našoj koži. Osim što odjeću, ručnike i posteljinu čine iznimno mekanima, omekšivači za rublje također olakšavaju glačanje, reduciranju statički elektricitet i produžuju osjećaj svježine jer većina njih sadrži neki ugodan miris. 

Prvi omekšivači za rublje nastali su početkom dvadesetog stoljeća, ali tada su se koristili isključivo u tekstilnoj industriji kako bi se omekšale pamučne tkanine koje su nakon bojanja postale grube. Njihov sastav u to vrijeme nije bio baš impresivan, ali su odrađivali posao za koji su namijenjeni. S vremenom su razvijene još učinkovitije formule, a popularnost omekšivača je naglo porasla 1970-ih godina kada su im se počeli dodavati privlačni mirisi.

Danas gotovo da nema kućanstva u kojemu se ne koristi ova mirisna tekućina koja tkanine čini mekanima, svježima i mirisnima, a upravo je miris glavni kriterij kojim se većina nas vodi kada kupuje omekšivač za rublje.