Prikazuje se 1–12 of 64 proizvoda

U situacijama kada smo u stisci s vremenom ili baš nikako ne možemo odlučiti što pokloniti, najbolje je odabrati nešto što će biti korisno. Poklanjanje setova za njegu tijela, parfema i sličnih proizvoda na prvu se može činiti nemaštovitim i dosadnim kao i poklon bonovi, ali to ovisi o vrsti i kvaliteti proizvoda koje odaberete. Kvalitetni proizvodi s visokim udjelom prirodnih sastojaka i profinjenim mirisima rijetko će izazvati razočaranje kod osoba koje primaju takav poklon.

Poklon paketi s kvalitetnom prirodnom kozmetikom

Poklon pakete s kvalitetnom prirodnom kozmetikom možete pronaći u Durance asortimanu. Naši parfemi, toaletne vode, gelovi za tuširanje, losioni za tijelo i drugi slični proizvodi nastaju u radionici u francuskom mjestu Grignan smještenom u srcu Provanse – regije koja već dugi niz godina služi kao nepresušan izvor inspiracije za sve naše proizvode. 

U našem web shopu možete pronaći poklone za razne prigode. Durance poklon paketi su složeni s posebnom pažnjom, a kako bismo vam olakšali traženje, proizvode smo podijelili prema sljedećim skupinama:

  • poklon za prijateljicu
  • poklon za mamu
  • poklon za promociju
  • poklon za Valentinovo
  • poklon za 30. rođendan
  • poklon za 40. rođendan
  • poklon za 50. rođendan
  • poklon za muškarca
  • poklon za diplomu

Ono što Durance proizvode čini idealnim poklonom je prvenstveno njihov sastav i kvaliteta. Svi naši proizvodi sadrže minimalno 95% sastojaka prirodnog porijekla, nisu testirani na životinjama i ne sadrže štetne sastojke poput parabena, fenoksietanola i natrij lauret sulfata. 

Kvalitetna francuska kozmetika izrađena od sastojaka prirodnog porijekla poklon je koji će rijetke ostaviti ravnodušnima, pogotovo ako dolazi u elegantnom pakiranju. Durance poklon pakete s prirodnom kozmetikom možete preuzeti osobno iz vašeg automobila ili ih naručiti na svoju adresu, ako želite sami uručiti poklon. Osim toga, možete izabrati i opciju slanja paketa na adresu osobe kojoj je poklon namijenjen i zatražiti da uz to dodamo i ručno napisanu poruku.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O poklonima

U primanju poklona i onom slatkom uzbuđenju i nestrpljivosti dok odmatamo poklon i pitamo se što se nalazi unutra zasigurno uživamo svi. S druge strane, traženje poklona za nekoga je već posebna priča i nešto u čemu većina nas manje uživa, a glavni razlog za to je nedostatak ideje za poklon. 

U nedostatku ideje za poklon često se odlučimo za poklon bonove, vodeći se mišlju da time nikako ne možemo pogriješiti. Međutim, osim što je jedan od najnemaštovitijih poklona, darivanje poklon bona osobi koja ga prima zapravo šalje poruku da nam nije stalo i da se nismo ni trudili pokušati doći do neke originalnije ideje za poklon.

Umjesto grča u želucu dok razbijamo glavu pitanjima što pokloniti i hoće li se poklon svidjeti osobi koja ga prima, davanje poklona bi trebalo stvarati potpuno drugačije osjećaje u nama, jer tim činom usrećujemo drage osobe do kojih nam je stalo. 

Jeste li znali da mnoge zemlje imaju svoja pravila vezana uz darivanje?

Put do odlične ideje za poklon u nekim zemljama dodatno otežavaju određena pravila vezana uz darivanje. Primjerice, u Italiji se ljubičasta boja veže uz lošu sreću, pa tu boju treba eliminirati odmah u startu dok tražite ideje za poklon. U Belgiji poklone treba otvarati pred osobom koja ih poklanja, a ako biste Belgijcima poklonili neki skupi poklon, mogli bi pomisliti da ih želite podmititi. 

Poklanjanje skupih predmeta također se smatra neprimjerenim u Etiopiji gdje je, za razliku od Belgije, nepristojno odmah otvoriti poklon. Još jedna zemlja u kojoj se pokloni ne smiju otvarati u prisutnosti osobe koja ih je donijela je Indija. Indijci moraju voditi računa i o tome da ne zamataju poklone u boje kao što su bijela i crna, jer su to nesretne boje, a ako žele pokloniti nekome novac, moraju paziti na to da iznos bude paran.

Mogli bismo još dugo nabrajati primjere vezane uz ritual poklanjanja u raznim zemljama, ali kod nas ne postoje nikakva posebna pravila. Kada tražimo poklone, biramo ih u skladu s prigodom i osobnošću osobe kojoj je poklon namijenjen.