Prikazuje se 3 proizvoda

Durance prirodna sredstva za pranje posuđa i čišćenje doma

Durance sredstva za pranje posuđa i čišćenje doma ekološki su prihvatljiva i sadrže više od 95% sastojaka prirodnog porijekla. U ponudi se nalaze deterdženti za pranje posuđa koji sadrže esencijalna ulja biljaka kao što su ružmarin, čempres, menta i verbena, te univerzalna sredstva za čišćenje bazirana na eteričnom ulju grejpa i divlje lavande. 

Durance sredstva za pranje posuđa učinkovito uklanjaju nečistoće s posuđa, a u isto vrijeme su blaga prema koži ruku i ne uzrokuju isušivanje ni iritacije. Univerzalna sredstva za čišćenje sadrže formulu koja nježno čisti površine u domu i ne uzrokuje oštećenja. Iza sebe ostavljaju osvježavajuće prirodne mirise uz koje obavljanje kućanskih poslova djeluje poput aromaterapije.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O sredstvima za pranje posuđa i doma

Komercijalna sredstva za pranje posuđa i čišćenje doma često sadrže više od 60 različitih kemikalija, ali veliki broj ljudi ne razmišlja o tome dok na promotivnim materijalima za takva sredstva gledaju lijepo uređene ljude koji s lakoćom i osmijehom na licu čiste dom ili peru posuđe. 

Osipi, alergijske reakcije, iritacije, kašalj i problemi s disanjem samo su neki od problema koje kemikalije iz sredstava za pranje posuđa i čišćenje mogu prouzrokovati. Osim što štetno djeluju na naše zdravlje, onečišćuju i tlo i rijeke. 

Alternativa takvim proizvodima su prirodna sredstva za pranje posuđa i čišćenje doma, koja ne nadražuju kožu i dišne puteve i ne uzrokuju druge zdravstvene probleme. Njihovim korištenjem pridonosimo našem zdravlju i zdravlju naših bližnjih, kao i očuvanju okoliša. 

Neki se odluče okušati u izradi vlastitog sredstva za pranje posuđa i čišćenje, što nije uvijek pametna ideja. U prilog tome govore statistički podaci Centra za kontrolu otrovanja prema kojima su kućni pripravci već nekoliko godina zaredom na drugom mjestu najčešćih uzroka trovanja. Iako je ponekad moguće naći dobar i siguran recept, u većini slučajeva je bolje koristiti prirodna sredstva koja su osmišljena i izrađena pod nadzorom stručnih osoba.