Prikazuje se 4 proizvoda

Tekući deterdženti za rublje s više od 90% prirodnih sastojaka

Durance je inspiriran tradicionalnim provansalskim ritualima čišćenja kreirao tekuće deterdžente za rublje koji su iznimno nježni prema tkaninama, dok u isto vrijeme učinkovito uklanjaju mrlje i neugodne mirise, zahvaljujući prirodnim enzimima koje sadrže. 

Durance deterdženti za rublje su ekološki prihvatljivi i nisu testirani na životinjama, a više od 90% sastojaka koji se nalaze u njihovom sastavu su prirodnog porijekla. Korisnici naših proizvoda koji imaju osjetljivu kožu potvrdili su da Durance deterdžente za rublje mogu koristiti bez straha od alergijskih reakcija.

Osim tekućih deterdženata za pranje, u našem web shopu možete pronaći i druge proizvode za njegu rublja, poput omekšivača za rublje i vode za peglanje, koji imaju iste mirise kao i deterdženti za rublje.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O deterdžentima za rublje

Deterdženti za rublje su nezaobilazan proizvod u svakom kućanstvu, a put od prvog deterdženta do proizvoda koje danas koristimo za pranje rublja bio je dug. Prvi moderniji deterdžent za pranje rublja pojavio se 1914. godine u Njemačkoj, a za njegov izum zaslužan je Otto Röhm koji je otkrio kako enzimi mogu pomoći u čišćenju rublja. 

Tijekom godina koje su uslijedile nakon pojavljivanja prvog takvog deterdženta za rublje, formule proizvoda za pranje rublja doživjele su brojne promjene i poboljšanja, što je dovelo do toga da se na tržištu pojave moderniji deterdženti za rublje koji su promijenili način na koji održavamo rublje čistim. 

Danas se na tržištu nalazi ogroman broj različitih deterdženata za rublje, ali tri osnovna tipa na koje se dijele su tekući deterdženti za rublje, deterdženti za rublje u prahu i kapsule. Svi oni više-manje djeluju na isti način: otapaju nečistoće, pri tome ih vežu za sebe i tijekom pranja uklanjaju s rublja. 

Kad su u pitanju spomenuti tipovi deterdženata za rublje, određena prednost se ipak daje kapsulama i tekućim deterdžentima za rublje, jer su praktičniji za korištenje. Međutim, ono što je puno važnije od oblika deterdženata koje ćemo koristiti su sastojci od kojih su oni napravljeni.