Prikazuje se proizvod

Savjeti za lakše peglanje rublja

Osim korištenja vode za peglanje, postoji još nekoliko trikova uz koje će peglanje ići brže i lakše. Odjeća, ručnici i posteljina bit će manje zgužvani, a samim time će ih biti lakše peglati ako ih prilikom vađenja iz perlice uredno složimo, u slučaju da ih ne planiramo istog trena stavljati na sušenje. Prije nego stavimo rublje na sušilo, potrebno ga je dobro protresti i izravnati jer će u tom slučaju biti manje zgužvano i lakše će se peglati.

Postoji greška koju ponekad radimo kada stavljamo rublje na pranje i koja utječe na to kako će ono izgledati nakon pranja, a to je stavljanje prevelike količine rublja odjednom. 

Perilice imaju određeni kapacitet kojeg se treba pridržavati iz nekoliko razloga, a jedan od njih je i gužvanje rublja. U perilici koja je pretrpana rublje se ne može slobodno kretati, što na kraju dovodi do pretjeranog gužvanja. Zato prije nego sljedeći put pretrpate perilicu rubljem, s ciljem da uštedite vrijeme i operete što više toga odjednom, imajte na umu da ćete na kraju završiti s jako pogužvanom i vjerojatno slabo opranom odjećom. 

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O vodama za peglanje

Peglanje je mnogima jedan od najomraženijih kućanskih poslova, ali korištenjem određenih proizvoda taj je zadatak moguće obaviti lakše i brže. 

Za početak, treba znati da se previše suho rublje teže pegla i da je nabore na tkaninama lakše izravnati kada su one vlažne. No, da bismo to postigli ne moramo imati najmoderniji parni uređaj niti moramo paziti da se rublje ne posuši do kraja prije nego krenemo s peglanjem ili isprobavati neobične savjete s interneta. Dovoljan je jedan praktičan proizvod, a to je voda za peglanje koja se nanosi izravno na tkaninu.

Mirisna Durance voda za peglanje

Durance voda za peglanje olakšava proces peglanja i rublju pruža dodatnu svježinu zahvaljujući nježnim mirisima koje sadrži. Ekološki je prihvatljiva i izrađena s više od 95% sastojaka prirodnog porijekla, što znači da je blaga prema našoj koži i tkaninama.Za potpuni sklad mirisa, Durance voda za peglanje koja se nalazi u našoj ponudi može se kombinirati drugim Durance proizvodima za njegu rublja, poput deterdženata za rublje, omekšivača za rublje i mirisa za posteljinu, koji imaju sličan miris kao i voda za peglanje.