Prikazuje se 1–12 of 54 proizvoda

Durance difuzori s mirisnim štapićima

Durance u svom asortimanu ima difuzore u obliku dekorativnih bočica zapremnine 100 ml, koji dolaze u pakiranju s mirisnim uljem i štapićima od ratana. 

Uz difuzore s običnim štapićima, u ponudi se nalaze i difuzori s crnim štapićima od ratana koji daju dodatnu dozu elegancije, kao i difuzori koji umjesto štapića imaju cvijet preko kojeg se širi miris. 

Kada se miris potroši, u našem web shopu možete pronaći dodatno punjenje istog mirisa u količini od 250 ml ili možete istražiti ponudu i pronaći novi omiljeni miris među više od 20 ponuđenih. Ako se odlučite mijenjati miris, imajte na umu da je potrebno promijeniti i štapiće, a njih također možete zasebno kupiti u našem web shopu.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O Difuzorima

Difuzor je proizvod koji ravnomjerno ispušta eterična i mirisna ulja u zrak te nam omogućava da u našem domu uz minimalan trud stvorimo wellness oazu. Ovisno o mirisu ili eteričnom ulju koje mu dodamo, pomoću difuzora možemo stvoriti različite ugođaje u prostorijama. 

Osim što prostor u kojemu se nalaze ispunjavaju lijepim mirisom, difuzori imaju i estetsku funkciju. Uglavnom su elegantnog dizajna, a postoje i oni koji proizvode ugodnu svjetlost te tako stvaraju posebnu atmosferu. 

Postoji više vrsta difuzora, a osim po izgledu i zapremnini, razlikuju se i po načinu na koji ispuštaju eterična ulja i mirise u prostor. Uz ultrazvučni difuzor, koji funkcionira tako što ultrazvučnim vibracijama razbija eterična ulja i vodu u sitne čestice koje se šire prostorijom u obliku maglice, najčešće se upotrebljava mirisni difuzor sa štapićima. 

 

Mirisni difuzor sa štapićima sastoji se od bočice, mirisnog ulja i štapića od ratana. Za razliku od drugih vrsta difuzora, za ovu vrstu nisu potrebne baterije ili utičnice. Ovakav difuzor je izvrsna opcija za sve one koji žele osigurati da se njihovim domom neprekidno širi ugodan miris. 

Kako koristiti mirisni difuzor sa štapićima

Difuzori sa štapićima koriste se tako da se nekoliko štapića od ratana postavi u bočicu ili posudu u kojoj se nalazi mirisno ili eterično ulje. Štapići upijaju mirisna ulja od dna sve do vrha, a zatim mirisi isparavaju u zrak. Praktični su jer im nije potrebno gotovo nikakvo održavanje, osim sjetiti se ponovno napuniti bočicu svakih nekoliko tjedana ili eventualno promijeniti štapiće od ratana kada postanu prezasićeni mirisom. 

Dovoljno je smjestiti mirisni difuzor sa štapićima u prostoriju u kojoj boravite i uživati u mirisu. Kako bi se osiguralo optimalno širenje mirisa, difuzor nemojte držati na zabačenom mjestu u prostoriji nego ga postavite na prometno mjesto.

Broj štapića koje ćete koristiti ovisi o veličini prostorije u kojoj ćete držati difuzor; za manje prostore dovoljan je manji broj štapića, dok je u većim prostorijama potrebno staviti sedam do deset štapića.