Prikazuje se 1–12 of 56 proizvoda

Durance difuzori s mirisnim štapićima

Durance nudi širok izbor difuzora s mirisnim štapićima koji su istovremeno funkcionalni i estetski privlačni. Uz standardne difuzore koji dolaze s običnim štapićima od ratana, imamo i luksuzne varijante s crnim štapićima koji pružaju dodatnu dozu elegancije. Za one koji traže nešto posebno, tu su i difuzori koji umjesto štapića imaju cvijet preko kojeg se širi miris, dodatno doprinoseći estetici prostora.

Kada se miris potroši, na našem web shopu možete pronaći dodatno punjenje istog mirisa u bočici od 250 ml, što vam omogućuje kontinuirano uživanje u omiljenom mirisu. Ako pak želite istražiti nove mirise, nudimo vam širok spektar opcija među više od 20 različitih mirisnih kompozicija.

Važno je napomenuti da je, prilikom mijenjanja mirisa, preporučljivo zamijeniti i štapiće kako bi se osiguralo optimalno raspršivanje mirisa. U našem web shopu također možete pronaći štapiće za difuzore koje možete kupiti zasebno. Svi ovi proizvodi dostupni su vam uz samo nekoliko klikova, omogućavajući vam jednostavnu i praktičnu kupnju iz udobnosti vašeg doma.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O Difuzorima

Difuzor je proizvod koji ravnomjerno ispušta eterična i mirisna ulja u zrak te nam omogućava da u našem domu uz minimalan trud stvorimo wellness oazu. Ovisno o mirisu ili eteričnom ulju koje mu dodamo, pomoću difuzora možemo stvoriti različite ugođaje u prostorijama. 

Osim što prostor u kojemu se nalaze ispunjavaju lijepim mirisom, difuzori imaju i estetsku funkciju. Uglavnom su elegantnog dizajna, a postoje i oni koji proizvode ugodnu svjetlost te tako stvaraju posebnu atmosferu. 

Postoji više vrsta difuzora, a osim po izgledu i zapremnini, razlikuju se i po načinu na koji ispuštaju eterična ulja i mirise u prostor. Uz ultrazvučni difuzor, koji funkcionira tako što ultrazvučnim vibracijama razbija eterična ulja i vodu u sitne čestice koje se šire prostorijom u obliku maglice, najčešće se upotrebljava mirisni difuzor sa štapićima. 

 

Mirisni difuzor sa štapićima sastoji se od bočice, mirisnog ulja i štapića od ratana. Za razliku od drugih vrsta difuzora, za ovu vrstu nisu potrebne baterije ili utičnice. Ovakav difuzor je izvrsna opcija za sve one koji žele osigurati da se njihovim domom neprekidno širi ugodan miris. 

Kako koristiti mirisni difuzor sa štapićima

Difuzori sa štapićima koriste se tako da se nekoliko štapića od ratana postavi u bočicu ili posudu u kojoj se nalazi mirisno ili eterično ulje. Štapići upijaju mirisna ulja od dna sve do vrha, a zatim mirisi isparavaju u zrak. Praktični su jer im nije potrebno gotovo nikakvo održavanje, osim sjetiti se ponovno napuniti bočicu svakih nekoliko tjedana ili eventualno promijeniti štapiće od ratana kada postanu prezasićeni mirisom. 

Dovoljno je smjestiti mirisni difuzor sa štapićima u prostoriju u kojoj boravite i uživati u mirisu. Kako bi se osiguralo optimalno širenje mirisa, difuzor nemojte držati na zabačenom mjestu u prostoriji nego ga postavite na prometno mjesto.

Broj štapića koje ćete koristiti ovisi o veličini prostorije u kojoj ćete držati difuzor; za manje prostore dovoljan je manji broj štapića, dok je u većim prostorijama potrebno staviti sedam do deset štapića.