Prikazuje se 8 proizvoda

Durance mirisna ulja za prostor

Iako nema stvarnu terapeutsku vrijednost, mirisno ulje itekako može utjecati na naše raspoloženje jer nam boravak u mirisnoj prostoriji pomaže da se osjećamo ugodno i opušteno. Svi Durance proizvodi, pa tako i mirisna ulja, inspirirani su bojama i mirisima čarobne Provanse u kojoj se odvija njihova proizvodnja.

U našoj ponudi nalaze se ulja dubokih mirisnih nota koja će prostoru pružti dozu elegancije te ulja laganih cvjetnih ili voćnih mirisa koja će ispuniti prostor svježinom. Jedinstvene profinjene mirise koje sadrže Durance proizvodi kreirali su parfumeri u Grasseu, francuskom gradu koji od 17. stoljeća nosi titulu glavnog grada parfema i u kojemu su kreirani neki od najcjenjenijih mirisa na tržištu parfema. 

Da bismo dom, ured ili bilo koje drugo mjesto pretvorili u opuštajuću mirisnu oazu, dovoljno je nekoliko kapi mirisnog ulja, razrijeđenih s malo vode, dodati u difuzor ili aroma lampu. Mirisna ulja također možemo pomiješati s vodom u bočici s raspršivačem i tako napraviti vlastiti osvježivač zraka.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O mirisnim uljima

Premda neki misle da su mirisna ulja isto što i eterična ulja, zapravo se radi o dva različita proizvoda. Mirisna ulja imaju lijep miris, ali razliku od eteričnih ulja nemaju stvarnu terapeutsku vrijednost. Ona nastaju mješavinom prirodnih i sintetičkih sastojaka, čime se postiže uravnotežen i cjelovit profil mirisa. Mogu se koristiti na razne načine, a njihova prednost ogleda se u tome što imaju stabilniji, snažniji i dugotrajniji miris. Osim toga, sami raspon, odnosno izbor mirisa je veći jer se mirisno ulje proizvodi na drugačiji način.

Gdje se koriste mirisna ulja?

Mirisna ulja možemo koristiti na razne načine, ovisno o vrsti i  njihovom sastavu. Koriste se i u izradi parfema, a neka od njih se mogu dodavati svijećama, prirodnim sredstvima za čišćenje, sapunima, šamponima i losionima za tijelo koji imaju neutralan miris te drugim sličnim proizvodima. Osim toga, postoje i mirisna ulja koja su namijenjena za prostore.