Prikazuje se 10 proizvoda

Durance mirisi za posteljinu s posebnom formulom

Durance je razvio mirise za posteljinu koji na tkaninama ostavljaju lagani mirisni veo lavande, kamelije i još nekoliko mirisa koji će vam pomoći da se opustite, zaboravite na sve brige koje su vas mučile tijekom dana i utonete u san bez problema. Formula naših mirisa za posteljinu posebno je dizajnirana za upotrebu na tekstilu, što znači da ih možete koristiti na posteljini i ostalim sličnim tkaninama bez straha da će izazvati bilo kakve promjene osim nježnosti i mekoće.

Za potpunu harmoniju mirisa možete kombinirati naše mirise za posteljinu s drugim proizvodima kao što su vode za peglanje, deterdženti za pranje rublja i omekšivači koji imaju iste mirise kao sprej za posteljinu.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O mirisima za posteljinu

Mirisi za posteljinu jednostavan su i brz način da posteljinu održimo svježom između dva pranja te da naš krevet pretvorimo u mirisno utočište u koje ćemo se s užitkom povući navečer i sljedećeg jutra probuditi s osmijehom. 

Za mnoge od nas jedan od ljepših trenutaka u danu je upravo ono vrijeme kada se poslije svih napornih obaveza zavučemo među čiste, mirisne i mekane plahte, a mirisi za posteljinu pomažu nam da takvi trenuci potraju duže nego obično, jer u svježini i ugodnom mirisu tek promijenjenih plahti uglavnom možemo uživati jako kratko – dva do tri dana. 

Iako znamo da se posteljina iz zdravstvenih razloga treba redovito mijenjati, zbog brojnih obaveza koje se nalaze na našem dnevnom rasporedu ponekad se zna dogoditi da ona ostane nepromijenjena i duže od onog preporučenog roka od dva tjedna. Uz to, činjenica je da je mijenjanje i pranje posteljine zadatak u kojem uživaju rijetki od nas, zato je svakako dobro imati pri ruci nešto što će nam pomoći da održimo svježinu između dva pranja i odlazak na spavanje učinimo ugodnijim. 

Osim za osvježavanje posteljine između pranja, neki mirisi za posteljinu mogu se koristiti i na drugim tkaninama, kao što su na primjer zavjese, ali to ovisi o njihovom sastavu.