Prikazuje se 7 proizvoda

Gdje se mogu koristiti Durance mirisne vrećice?

Ladice, ormari, automobili, male prostorije, kutije za odlaganje i ormari s odjećom mjesta su na koja prvo pomislimo kada razmišljamo o upotrebi mirisnih vrećica. One su zaista izvrsna opcija da osvježimo spomenuta mjesta, pogotovo kada je riječ o ormarima s odjećom, jer postoje i Durance deterdženti i omekšivači za rublje jednakih mirisa kao i mirisne vrećice, pa se kombinacijom ova tri proizvoda ugodan miris može zadržati na odjeći još dugo nakon pranja. 

Osim između odjeće, mirisne vrećice možemo ubaciti i u ormare s plahtama, ručnicima, pa čak i cipelama. Zrnca koja se nalaze unutar Durance mirisnih vrećica možemo istresti u vrećicu od usisavača kako bismo neugodne mirise zamijenili ugodnim mirisnim notama.

Unutrašnjost obične ručne torbe još je jedno mjesto gdje ovi mirisni paketići mogu pronaći svoje mjesto, a dobro će doći i u putnim torbama. Kada se spremate za put, ubacite jednu mirisnu vrećicu u putnu torbu kako bi odjeća što duže ostala svježa i mirisna. Poslužit će vam i na povratku s putovanja. 

Po povratku s putovanja zna se dogoditi da cijela putna torba poprimi miris nošene odjeće, a kako bismo to spriječili, dovoljno je između čiste i nošene odjeće ubaciti jednu mirisnu vrećicu.

Durance mirisne vrećice mogu biti i dio poklona. Ako spremate nekome kutiju s poklonima možete ubaciti jednu mirisnu vrećicu. Tako će poklon osobi koja ga prima ostati u još ljepšem sjećanju.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O mirisnim vrećicama

Mirisne vrećice se možda na prvu čine kao proizvod koji se može koristiti na tek jedan ili dva načina, ali istina je da zapravo imaju više namjena nego što većina nas misli. Uz to, imaju i zanimljivu povijest.

Kako su nastale prve mirisne vrećice?

Priča o mirisnim vrećicama seže daleko u povijest. Počele su se izrađivati još u 15. stoljeću i bile su omiljene među članovima nekoliko carskih dinastija u Kini, kao i među pripadnicima europskih kraljevskih obitelji. Španjolska kraljica Isabella koristila je vrećice koje su sadržavale dijelove sušenog cvijeća, primjerice lavande i ruže, te sjemenke začinskog bilja. U to se vrijeme nosila odjeća koja je bila izrađena od materijala koji se nisu mogli prati, pa su ove vrećice koristile za parfimiranje odjeće. Par stoljeća kasnije stigle su i do britanskog dvora gdje ih je kralj George III, doduše u nešto drugačijem sastavu, koristio kako bi lakše utonuo u san. 

Od tada je prošlo puno vremena pa se način izrade ovakvih vrećica malo modernizirao. Osim bilja, kao što je lavanda i druge aromatične biljke koje imaju nešto kratkotrajniji miris, koriste se i drugi materijali koji omogućavaju da se ugodni mirisi šire duže vrijeme. Od takvih materijala su izrađene i naše Durance mirisne vrećice. One su ispunjene poroznim zrncima prirodnog podrijetla i parfimirane mirisima koje su osmislili naši stručnjaci.