Prikazuje se 6 proizvoda

Istražite našu ponudu poklona za Valentinovo i odaberite poklon paket s mirisima za koje smatrate da će se svidjeti vašoj supruzi ili djevojci. Odabrani poklon paket možete preuzeti u našem poklon drive-inu ili ga možemo poslati na vašu adresu. 

Ako niste u mogućnosti provesti Valentinovo s voljenom osobom, svejedno je možete obradovati poklonom. Poklon paket koji odaberete možemo poslati na željenu adresu i dodati rukom napisanu poruku koja će poklon učiniti još ljepšim.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O poklonu za valentinovo

Dolaskom najromantičnijeg dana u godini sve zaljubljene krene mučiti isto pitanje, a to je kako pronaći savršen poklon za Valentinovo. Uvijek kada se bliže posebne prilike koje podrazumijevaju darivanje javlja se određena doza nervoze jer za najdraže osobe želimo pronaći poklon koji će im se zaista svidjeti. 

Međutim, Valentinovo je dan kada slavimo ljubav i tada nema mjesta za nervozu i napetost. Kako biste ovo Valentinovo dočekali bez stresa koji traženje poklona u posljednji tren zna izazvati, pripremili smo posebne pakete s proizvodima koji će oduševiti svaku ženu.

Mirisni poklon za Valentinovo s kojim ćete razmaziti voljenu osobu

Iako danas postoji more proizvoda koji se nude kao poklon za Valentinovo, odabir onoga koji će se svidjeti dragoj osobi svejedno zna biti težak. Poklon za Valentinovo s kojim ne možete pogriješiti su kvalitetni proizvodi za njegu, jer svaka žena voli izgledati njegovano i lijepo mirisati. Takav poklon je još privlačniji ako se radi o prirodnim proizvodima za njegu, a upravo takvi su Durance proizvodi. 

Durance još od 1986. godine kombinira najkvalitetnije prirodne sirovine kako bi stvorio mirisne proizvode koji su nadahnuti prirodom i krajolikom neodoljive Provanse u kojoj nastaju ovi proizvodi. Durance proizvodi sadrže više od 95% posto prirodnih sastojaka, a svojom teksturom, učinkovitošću i mirisima oduševljavaju svakog tko ih isproba.

Neki od proizvoda koji se nalaze u poklon setovima za Valentinovo su parfemske i toaletne vode, kreme za ruke i losioni za tijelo, kao i mirisni proizvodi za dom poput mirisnih svijeća i sprejeva. Svi ovi proizvodi sadrže jedinstvene mirise koje su od pažljivo odabranih sirovina kreirali vodeći stručnjaci za parfeme iz francuskog Grassea, grada koji se smatra prijestolnicom parfemske industrije.