1.) Kupnja u dućanu

U našem dućanu možete plaćati gotovinom i karticama (Maestro, Visa, Master)

 

  • Visa i Maestro Pbz na 3 rate

2.) Kupnja u webshopu

Kupovina putem Durance webshopa vrlo je jednostavna: potrebno je slijediti korake procesa kupnje. Nakon što ste dodali artikle koje želite kupiti u košaricu slijedi ispunjavanje Vaših osobnih podataka i podataka za dostavu.

Nakon toga odaberite vrstu plaćanja, odaberite način preuzimanja paketa (lokalno u dućanu ili želite dostavu na kućnu adresu) provjerite detalje narudžbe i potvrdite plaćanje.

Ukoliko ste odabrali plaćanje putem transakcijskog računa:

  • Na Vaš mail stiže mail s potvrdom Vaše narudžbe i podacima za uplatu. Nakon što platite svoju narudžbu i nama to bude vidljivo Vaš paket kreće prema Vama.

Ako ste odabrali pouzećem:

  • plaćate svoj paket dostavljaču

Ako ste izabrali kartično plaćanje preko webshopa, koristi se putem sustava CorvusPay:

 

  • Visa i Maestro Pbz na 6 rata
  • Diners

 

     

   

Na  sigurnoj stranici Corvus Pay  odaberite vrstu kreditne ili debitne kartice kojom plaćate (MasterCard, Maestro, Visa ili Diners) i upisati tražene podatke. Kada kliknete „PLATI”, vidjet ćete podatke o svojoj narudžbi. Tada odaberite „Potvrda narudžbe” čime je Vaša kupovina završena. Dobit ćete potvrdu na vašu e-mail adresu. Corvus Pay sustav također će automatski poslati potvrdu na vašu e-mail adresu o autorizaciji vaše kartice za navedeni iznos.

Napomena: Vaša kartica je terećena za navedeni iznos u završnom dijelu obrade Vaše narudžbe kojoj prethodi provjera podataka i stavaka narudžbe te izdavanje računa od strane ZONA NATURA d.o.o. Pošiljka je zatim predana službi dostave. Radi vaše zaštite, Corvus Pay sustav ne dopušta naplatu većeg iznosa od potvrđenog u narudžbi niti uvid u broj vaše kreditne kartice. Administratorima web trgovine vidljiv je samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje narudžbe koju zbog nekog razloga ne možemo ispuniti. Sustav Corvus Pay automatski će na vašu e-mail adresu slati potrebne informacije o tijeku naplate ili otkazivanju narudžbe.

3.) Narudžbe:

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom (ponedjeljak – petak do 15 h) biti će odmah obrađene, a pošiljka će biti dostavljena najkasnije u roku 72 sata, odnosno 3 radna dana. Narudžbe zaprimljene petkom iza 15 h,subotom, nedjeljom i državnim blagdanima biti će obrađene prvi sljedeći radni dan, a pošiljka će biti dostavljena najkasnije u roku 72 sata od obrade.

KOŠARICA