Prikazuje se 6 proizvoda

Poklanjanjem mirisnih Durance proizvoda prijateljici poklanjate priliku da obične svakodnevne radnje pretvori u luksuzni ritual. Istražite našu ponudu poklon paketa i pronađite idealan mirisni poklon za prijateljicu. 

Poklon paket za koji se odlučite možemo poslati na vašu adresu ili ga možete preuzeti iz automobila u našem poklon drive-inu. Osim toga, poklon možemo dostaviti i na adresu vaše prijateljice i dodati ručno napisanu poruku koja će poklon učiniti još posebnijim.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O poklonu za prijateljicu

Tražite poklon za prijateljicu, ali ovaj put vam je ponestalo ideja i ne znate što pokloniti? Kada biramo poklon za prijateljicu osnovni kriteriji kojima se vodimo su njena osobnost, modni izričaj, preferencije i hobiji koje ima, no postoje pokloni koji odgovaraju svima, bez obzira na to je li vaša prijateljica zaljubljenica u modu, poslovna žena, avanturistica ili je pak sportski tip. 

S obzirom na to uredan i njegovan izgled nikada ne izlaze iz mode, poklon paketi s kozmetikom su i dalje odličan poklon za prijateljicu, kao i poklon paketi s mirisima za prostor koji će učiniti da njeni trenuci odmora nakon napornog dana i uživanje u omiljenim opuštajućim aktivnostima budu još posebniji.

Poklon paketi s francuskom kozmetikom i mirisnim proizvodima za dom 

Durance poklon paketi sastoje se od proizvoda za njegu tijela i različitih mirisa za dom kao što su mirisne svijeće, parfemi za prostor i mirisni difuzori. Ono zbog čega su Durance poklon paketi savršen poklon za prijateljicu je njihova kvaliteta i sastav. Durance proizvodi oduševljavaju korisnike diljem svijeta od 1986. godine, a glavni izvor nadahnuća za njih od samih početaka je priroda, zato danas sadrže više od 95% sastojaka prirodnog porijekla. 

Proizvodi za njegu tijela, kao i oni koji su namijenjeni za dom, izdvajaju se profinjenim mirisima koji su kreacija stručnjaka za parfeme iz Grassea, francuskog grada koji se smatra prijestolnicom parfemske industrije. Kako bi kreirali jedinstvene mirise, parfumeri iz Grassea koristili su kvalitetne sirovine, stoga Durance proizvodi ne sadrže štetne tvari i možete biti sigurni da svojoj prijateljici pružate kvalitetan poklon u kojem može bezbrižno uživati.