Prikazuje se 3 proizvoda

Paket vam možemo isporučiti na tri načina. Možete ga preuzeti iz vlastitog automobila u našem poklon drive-inu ili zatražiti da ga dostavimo na vašu adresu. Osim toga, poklon možemo poslati na adresu osobe kojoj je namijenjen, uz ručno napisanu poruku koja će poklon učiniti još posebnijim.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O poklonu za 30. rođendan

Tražite poklon za 30. rođendan svoje prijateljice, sestre, djevojke, kolegice s posla ili neke druge drage ženske osobe, ali nemate ideju što pokloniti? Postoje pokloni koji nikada ne izlaze iz mode, a neki od njih su razni mirisni poklon setovi, bilo da se radi o mirisnim proizvodima za njegu ili o proizvodima koji će svaki dom pretvoriti u opuštajuću oazu i omogućiti da unutar vlastita četiri zida s lakoćom stvorimo wellness ugođaj.

Zbog čega su mirisni Durance poklon paketi odličan poklon za 30. rođendan

Svaka žena, bez obzira na godine, voli izgledati lijepo i njegovano, a mirisni Durance paketi s prirodnom kozmetikom odličan su poklon za 30. rođendan jer običnu rutinu njege pretvaraju u poseban ritual. Poklanjajući ove proizvode dragoj osobi zapravo poklanjate priliku da se u vlastitoj kupaonici osjeća kao u spa centru. 

Proizvodi koji se nalaze u poklon paketu za njegu su gel za tuširanje, losion za tijelo, parfemska voda i gel za pranje ruku. Durance proizvodi nastaju u Provansi, čije su biljke, mirisi i boje pretočeni u ove prirodne proizvode. Ono što ih čini posebnima je njihov sastav i profinjeni mirisi koje sadrže. Sadrže više od 95% sastojaka prirodnog porijekla, nisu testirani na životinjama i ne sadrže parabene ni druge štetne sastojke. Decentni mirisi koje imaju Durance proizvodi kreacija su stručnjaka za parfeme iz Grassea, francuskog grada u kojemu su nastali neki od najpoznatijih svjetskih mirisa. 

Osim mirisnih, prirodnih proizvoda za njegu, kao poklon za 30. rođendan za možete izabrati i poklon paket koji sadrži mirise za dom. Istražite našu ponudu poklona za 30. rođendan i pronađite idealnu mirisnu kombinaciju za vama dragu osobu.