Toaletna voda Mošusni pamuk

39,90 

4 na zalihi

4 na zalihi

U mirisu Durancea koji obuhvaća suptilnu ravnotežu cvjetnih nota, svježeg cvijeta pamuka i elegantnog bijelog mošusa, otkriva se posebna privlačnost. Ova harmonija mirisa stvara nešto iznimno privlačno, osvježavajuće i istovremeno elegantno.

 

Inspirirani prekrasnim mirisnim vrtovima Provanse, Durance mirisi donose esenciju prirode u vaš dom. Sastavljeni od više od 95% prirodnih sastojaka, svi Durance proizvodi odražavaju predanost očuvanju okoliša, bez korištenja štetnih sastojaka kao što su silikoni, parabeni ili fenoksietanol, te bez testiranja na životinjama.

 

Glavni parfumeri iz Grasse-a, Francuska, posebno su pažljivo odabrali najkvalitetnije materijale kako bi stvorili jedinstvene mirise koji pričaju svoju priču. Ovi mirisi su sigurni za korištenje, jer su formulirani bez tvari koje su klasificirane kao karcinogeni, mutageni ili tvari koje su otrovne za reprodukciju (CMR).

 

Dakle, svaki put kad upotrijebite Durance miris, ne samo da doživljavate luksuzan mirisni doživljaj, već podržavate i održivu proizvodnju i etički pristup prema proizvodima za ljepotu i njegu.

 

* Mirisi bez tvari klasificiranih kao karcinogeni, mutageni ili tvari otrovne za reprodukciju = CMR

 

100ml