Gel za tuširanje Ružina latica

13,01 

9 na zalihi

9 na zalihi

Uživajte u osjećaju luksuza i elegancije s našim nježnim, hidratantnim gelom za tuširanje od mirisnih ružinih latica, koji ostavlja vašu kožu mekom i glatkom. Inspirirani prekrasnim mirisnim vrtovima Provanse, Durance mirisi stvaraju čaroban doživljaj svaki put kad se tuširate.

 

Naš gel za tuširanje obavija kožu u kremastu pjenu, nježno čisteći i ostavljajući za sobom nježan miris s voćnim cvjetnim notama, punim svježine, koji dočarava kraljicu cvijeća, Rose Centifolia, u njezinoj punoj finoći. Naša sredstva za pjenjenje su biljnog podrijetla i pružaju izdašnu pjenu koja će vašu kožu obaviti osjećajem čistoće i svježine.

 

Miris ružinih latica evocira prekrasan buket Durance ruža, donoseći vam osjećaj raskoši i romantike svaki put kad se tuširate. S više od 95% sastojaka prirodnog podrijetla, naši Durance proizvodi pružaju vam luksuznu njegu koju zaslužujete, uz dodir prirode koji njeguje vašu kožu na najbolji mogući način. Osvježite svoju rutinu tuširanja uz mirisne ružine latice – za njegu koja očarava vaša osjetila i obnavlja vašu kožu.

 

200ml