Prikazuje se 1–12 of 16 proizvoda

Mirisni losioni za tijelo s više od 95% prirodnih sastojaka

Durance posebnu pažnju pridaje sastojcima koji ulaze u sastav proizvoda, zato naši losioni za tijelo sadrže više od 95% sastojaka prirodnog porijekla. Ne sadrže parabene, silikone, mineralna ulja ni fenoksietanol i nisu testirani na životinjama.

Losioni su obogaćeni hranjivim biljnim uljima slatkog badema i sjemenki grožđa, zahvaljujući kojima koža nakon korištenja postaje glatka i mekana. Durance losioni za tijelo ne ostavljaju masni trag na koži, brzo se upijaju i obavijaju kožu profinjenim mirisom. 

Mirisi koje sadrže Durance losioni kreacija su parfumera iz Grassea – francuske prijestolnice parfema. Kreirani su bez tvari koje su klasificirane kao karcinogene, mutagene i reprotoksične, a koje se često znaju naći u proizvodima koji sadrže mirise. U hidratizirajućim i mirisnim svojstvima Durance losiona za tijelo možete opušteno uživati, znajući da svojoj koži pružate najbolju njegu.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O Losionima za tijelo

Losioni za tijelo su nezaobilazan proizvod kada je u pitanju njega tijela. Oni nam osiguravaju prijeko potrebnu hidrataciju, koja je ključ zdrave kože, i stvaraju zaštitni sloj koji štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja.

Redovita hidratacija nije nešto o čemu trebaju voditi računa samo osobe koje imaju suhu i dehidriranu kožu – losione za tijelo bi u svojoj kolekciji preparativne kozmetike trebali imati svi koji žele da im koža izgleda blistavo, njegovano i zdravo. 

Losioni za tijelo hrane našu kožu aktivnim sastojcima čija je svrha spriječiti isušivanje vanjskog sloja kože i učiniti kožu glatkom i elastičnom, te tako odgoditi pojavu prvih znakova starenja. Uz hidratantno i njegujuće svojstvo, sve veći broj žena očekuje da losioni za tijelo imaju i ugodan miris koji će se zadržati na koži dugo nakon nanošenja.

Kako izvući maksimum iz losiona za tijelo?

Nanošenje losiona za tijelo nije neka mudrost, ali postoji par pravila uz koje možemo izvući maksimum iz ovih proizvoda. Posebno ih je važno koristiti nakon tuširanja i depilacije, jer kupanje ili tuširanje pretoplom vodom uklanja prirodna ulja s kože i čini ju suhom, dok britvice oštećuju površinski sloj kože i mogu izazvati iritaciju. Redovitim korištenjem kvalitetnih losiona za tijelo možemo spriječiti ove probleme.

Kako bi losioni za tijelo odradili svoj zadatak na najbolji mogući način, potrebno ih je nanijeti odmah nakon tuširanja, i to na kožu koju smo posušili laganim tapkanjem ručnikom. Ovo je idealno vrijeme za nanošenje losiona jer koža ima najveću moć upijanja dok je još vlažna i toplija nego inače. 

Budući da sve što nanesemo na kožu može završiti u našem organizmu, prilikom odabira losiona za tijelo poželjno je pažljivo čitati deklaracije i birati proizvode koji ne sadrže agresivne i štetne sastojke.