Prikazuje se 1–12 of 26 proizvoda

Za razliku od sličnih komercijalnih proizvoda koji u svom sastavu često imaju štetne sastojke, svi Durance mirisi za dom izrađeni su od pažljivo odabranih sastojaka. Za izradu svijeća koristi se kombinacija pčelinjeg i biljnog voska, a mirisi koje sadrže Durance proizvodi kreirani su u svjetskoj prijestolnici parfema – francuskom Grasseu.

Istražite našu božićnu kolekciju i pronađite idealan mirisni poklon za vama dragu osobu. Naši mirisni pokloni za Božić dolaze u elegantnim pakiranjima, a kada je u pitanju dostava, možete birati između nekoliko opcija. Ako želite sami uručiti poklon, paket ćemo poslati na vašu adresu ili ga možete preuzeti iz vlastitog automobila u našem poklon drive-inu. Osim toga, poklon možemo poslati na adresu osobe kojoj je namijenjen, uz ručno ispisanu poruku po vašoj želji.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O poklonima za božić

Pokloni za Božić pridonose čarobnoj blagdanskoj atmosferi koja vlada tijekom prosinca – za mnoge najljepšeg mjeseca u godini. Upravo zbog te posebne, tople i svečane atmosfere koja vlada u ovo doba godine, pokloni koje razmjenjujemo za Božić nešto su čemu se veselimo više nego poklonima u nekim drugim prilikama.

Stvaranju posebne atmosfere zasigurno će pridonijeti mirisni pokloni za Božić iz naše blagdanske kolekcije mirisa za dom. Mirisi bora, naranče, cimeta, jabuke, klinčića i drugih mirisnih nota koje podsjećaju na obiteljska druženja uz okićeni bor i najfinije blagdanske slastice bez sumnje će uljepšati blagdane svima koji ih dobiju kao poklon za Božić. 

Durance mirisni pokloni za Božić

Nedostatak ideja i vremena kada su u pitanju pokloni za Božić ponekad zna stvoriti stres. Kako biste izbjegli tu napetost koju stvara kupovina u posljednji trenutak, istražite našu božićnu kolekciju mirisa za dom i na vrijeme pronađite božićni poklon za drage osobe. 

Poznato je da mirisi imaju značajan utjecaj na nas i da mogu popraviti naše raspoloženje ako se radi o ugodnim mirisima u kojima uživamo. Zbog toga su proizvodi iz naše blagdanske kolekcije idealan božićni poklon jer svaki prostor pretvaraju u opuštajuću mirisnu oazu. 

Blagdanska kolekcija Durance mirisa za dom sastoji se od svijeća s pamučnim fitiljem, svijeća s drvenim fitiljem, mirisnih difuzora i parfema za prostor. Svaki od ovih proizvoda stvorit će posebnu atmosferu u domu, osobito svijeće s drvenim fitiljem koje za vrijeme gorenja stvaraju zvuk koji podsjeća na pucketanje vatre u kaminu.