Prirodna mirisna svijeća Mošusni pamuk

25,90 

Nema na zalihi

Uronite u sjećanje na slatke trenutke i uživajte u opuštajućoj atmosferi s prirodnom mirisnom svijećom obogaćenom puderastim notama. Izrađena od visokokvalitetnog prirodnog voska, ova svijeća ispunit će vaš dom nježnim mirisom čistoće, pružajući vam trenutke opuštanja i uživanja.

 

Ova prirodna svijeća s mirisom mošusnog pamuka izrađena je na tradicionalan način u našim radionicama u Grignanu, u samom srcu Provanse. Napravljena od 100% biljnog voska obogaćenog visokokvalitetnim pčelinjim voskom, oslobađa sve tonove suptilnih mirisa kolekcije.

 

Miris pamučnog mošusa, kreiran od strane naših vodećih parfumera iz Grasse-a, predstavlja pravi dragulj, sa svojim suptilnim, mošusnim i mekim evokativnim notama.

 

Ova mirisna svijeća pakirana je u staklenu čašu koja odražava čistoću i eleganciju, te se ističe nježnim dodirom srebrnog detalja. Njena ljepota čini je ne samo savršenim ukrasom za vaš dom, već i izvanrednim poklonom za posebne prigode.

 

S gorenjem od +/- 40 sati, ova svijeća osigurava dugotrajan mirisni doživljaj, stvarajući ugodnu atmosferu i obogaćujući vaše trenutke opuštanja.

 

180g