Mirisna svijeća Winter musk

23,90 

9 na zalihi

9 na zalihi

Otkrijte čaroliju zimske mošusne svijeće, obogaćene cvjetnim, mošusnim i suptilnim notama vanilije koje nježno obavijaju vaše prostorije. Izrađena od 100% prirodnog voska (biljni vosak i pčelinji vosak), ova svijeća stvara ugodnu atmosferu dok njeni mirisi obogaćuju vaš prostor.

 

U gornjim notama, note bergamota uzdižu se poput bljeskova svjetlosti kroz kristalni zimski zrak, donoseći delikatnu svježinu koja podsjeća na čistoću prvih snježnih pahulja. U srcu ove olfaktorne simfonije je buket jasmina i cvjetova irisa koji stvaraju cvjetnu harmoniju velike elegancije. Bijeli mošus, poput nježnog daha, miješa se s ovom kompozicijom, dodajući senzualan i obavijajući dodir. Na kraju, u donjim notama, svijeća otkriva ugodnu toplinu vanilije i puderastog mošusa, stvarajući slatku udobnost zimske večeri provedene u zatvorenom prostoru.

 

Naljepnica na svijeći propušta prigušeno svjetlo kao dodatni ugođaj, doprinoseći atmosferi intimnosti i topline. Uživajte u ovoj zimskoj čaroliji koja će obogatiti vaše trenutke opuštanja i učiniti vaš dom mjestom mira i ugode.

 

180g