Mirisna svijeća Božur

19,80 

4 na zalihi

4 na zalihi

Mirisna svijeća s notama božura očarava vaš interijer svojom neodoljivom elegancijom. Ovaj puderasti, zaobljeni akord savršeno spaja slatkoću božura s svježe ubranim laticama ruže, stvarajući mirisni doživljaj poput prekrasnog buketa. Svijeća s mirisom božura obavija vaš prostor puderastom i ženstvenom notom.

 

Ova svijeća savršena je za sunčane dane, stvarajući mekanu i cvjetnu atmosferu koja će osvježiti vaš dom. Izrađena u Provansi, svaka Durance svijeća dizajnirana je i ukrašena s pažnjom u našoj tvornici u Grignanu. Koristimo jedinstvenu mješavinu voska i pamučnog fitilja kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu i doživljaj.

 

Kao jamstvo kvalitete, naše tradicionalne svijeće izrađujemo pažljivo, počevši od sastava voska do postavljanja fitilja. Svaka svijeća nosi vrpcu rafije koja označava autentičnost i bezvremensku eleganciju. Posebnu pažnju posvećujemo izboru sirovina kako bismo osigurali savršenu kvalitetu difuzije mirisa i izgaranja svijeće. Uživajte u očaravajućem mirisnom doživljaju koji će ispuniti vaš dom toplinom i elegancijom.

 

Vrijeme gorenja: oko 40h
Soba: Dnevna soba, Spavaća soba