KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O toaletnim vodama

Baš poput odjeće i modnih dodataka, mirisi su također dio naše osobnosti i stila, a kako bismo pronašli idealan miris za sebe, važno je znati koji sve tipovi mirisa postoje. Toaletna voda je samo jedna od kategorija mirisa, treća po redu kada su u pitanju trajnost i postotak esencije čistog parfema koji se nalazi u sastavu. 

Toaletna voda (eau de toilette) nalazi se iza parfema (extrait de parfum) koji sadrži do 40% esencije parfema i parfemske vode (eau de parfum) koja sadrži 15 do 20% esencije parfema. Postotak esencije parfema u toaletnoj vodi iznosi 4 do 15% i ona je odličan izbor za one koji žele lagane mirise koji će osvježiti kožu. 

Unatoč tome što parfemi imaju najdugotrajniji miris, oni su manje traženi nego toaletne vode i parfemske vode. Razlog tome su, prvenstveno, iznimno visoke cijene po kojima se parfemi prodaju i koje ponekad iznose i po nekoliko tisuća kuna, kao i činjenica da imaju jako intenzivne mirise i samim time nisu prikladni za svakodnevno korištenje. Za razliku od njih, toaletne vode imaju pristupačnije cijene te lagane i osvježavajuće mirise u kojima možemo uživati svaki dan.

Francuska toaletna voda s prirodnim sastojcima

Durance toaletne vode nastale su kao rezultat inspiracije mirisnim biljkama koje rastu u provansalskim vrtovima, a pri njihovoj se izradi posebna pažnja posvećuje sastojcima. 

Budući da koža upija sve što nanesemo na nju i da određeni sastojci koji se koriste u izradi parfema mogu izazvati iritacije i štetno djelovati na naše zdravlje, Durance pažljivo pristupa odabiru sirovina od kojih se izrađuju svi proizvodi, pa tako i toaletne vode.

Svaka Durance toaletna voda izrađena je s više od 95% sastojaka prirodnog porijekla, a jedinstvene mirise koji se nalaze u ovim mirisnim vodicama kreirali su stručnjaci za parfeme iz Grassea. 

Kombinacijom odabranih materijala nastale su toaletne vode s kojima možete osvježiti kožu bez straha od alergijskih reakcija ili bilo kojih drugih neugodnosti jer ne sadrže parabene, fenoksietanol ni sastojke koji su klasificirani kao kancerogeni, mutageni i reprotoksični.