Prikazuje se 12 proizvoda

Koliko često trebamo nanositi kreme za ruke

Redovitim korištenjem krema za ruke povećat ćemo razinu vlage u koži i poboljšati njenu elastičnost te tako spriječiti isušivanje i pucanje kože. Pod redovitim korištenjem podrazumijeva se svakodnevno nanošenje kreme za ruke, osobito ako su nam ruke duže vrijeme bile u vodi ili izložene grubim kemikalijama.

Koja krema za ruke je najbolja za nas ovisi o tipu i stanju naše kože, ali ono s čime ne možemo pogriješiti su kreme za ruke s prirodnim sastojcima. U našoj kolekciji prirodnih kozmetičkih proizvoda nalaze se kreme za ruke čiji sastav čini više od 95% prirodnih sastojaka. 

Durance prirodne kreme za ruke s biljnim uljima

Durance posebnu pozornost pridaje sastavu proizvoda i prednost daje prirodnim, lokalnim sastojcima iz mirisne i sunčane Provanse. Naše kreme za ruke izrađuju se od biljnih ulja i ne sadrže silikone, parabene ni fenoksietanol. 

Zahvaljujući hidrataciji koje pružaju i jedinstvenim mirisima kojima su obogaćene, Durance kreme za ruke svakodnevne obične rituale poput njege ruku pretvaraju u luksuzni doživljaj. Mirisi koje ove kreme sadrže kreirani su u Grasseu – francuskom gradu koji se smatra prijestolnicom parfema. Ne sadrže tvari koje su klasificirane kao karcinogeni, mutageni ili tvari otrovne za reprodukciju (CMR), pa u mirisu koji će ostati na vašim rukama nakon nanošenja Durance kreme možete bezbrižno uživati.

Durance kreme za ruke možete imati uz sebe bilo gdje jer dolaze u manjem pakiranju od 30 i većem od 300 ml. Manje pakiranje je idealno za torbu ili automobil, dok veće pakiranje možete ostaviti u kupaonici, na noćnom ormariću ili radnom stolu, tako da se uvijek nađe pri ruci kada osjetite da je koža ruku suha i da treba njegu.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O Kremama za ruke

Kreme za ruke najčešće koristimo u zimskim mjesecima, jer u tom razdoblju hladnoća i vjetar dodatno isušuju kožu, ali naše ruke trebaju njegu i ostalih mjeseci u godini. Koža ruku je posebno tanka, a zbog svoje strukture ima slabiju sposobnost zadržavanja vlage i više je sklona ekstremnom isušivanju nego koža na drugim dijelovima tijela. Takva osjetljivost, u kombinaciji s ekstremnim vremenskim uvjetima, prečestim pranjem ruku i izloženosti raznim kemikalijama, dovodi do toga da naše ruke lako postanu suhe i ispucale.

Zbog čega trebamo redovito koristiti kreme za ruke

Kreme za ruke su vjerojatno posljednji proizvod na koji pomislimo kada se spominje njega kože, a ono čemu posvećujemo najviše pažnje su kreme za lice. Njih pomno biramo i spremni smo platiti ih skuplje zbog toga što nam je stalo da kožu lica održimo u dobrom stanju i odgodimo pojavu prvih znakova starenja. S druge strane, kožu ruku većinu vremena zanemarujemo i tako činimo veliki propust jer su i ruke jedno od prvih mjesta na kojima se pojavljuju znakovi starenja.

Znakovi starenja nisu jedini problem koji se javlja ako zanemarimo njegu ruku. Izostavljanjem kreme za ruke iz naše svakodnevne rutine njege ruke mogu postati toliko suhe, oštećene i bolne da se obavljanje čak i onih najjednostavnijih dnevnih zadataka može pretvoriti u noćnu moru.