KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O gelovima za tuširanje

Danas su gelovi za tuširanje puno više od običnih proizvoda koji služe za pranje i uklanjanje nečistoća s kože. Razni bogati i mirisni gelovi za tuširanje koji su dostupni mogu nam čin tuširanja, koji za većinu ljudi predstavlja običan dio svakodnevne rutine, učiniti posebnim iskustvom. 

Luksuzni gel za tuširanje s bogatom pjenom i profinjenim nježnim mirisima pretvorit će minute koje provodimo pod tušem u mini spa doživljaj i omogućiti nam da barem na kratko usporimo i zaboravimo na sve naporne obaveze koje nas čekaju. Međutim, da bi taj osjećaj zadovoljstva bio potpun važno je odabrati gel za tuširanje koji odgovara našoj koži, jer upotrebom pogrešnih proizvoda možemo isušiti kožu i izazvati razne alergijske reakcije. 

Gelovi za tuširanje bez parabena i drugih štetnih sastojaka

Glavni kriterij kojim se vodimo prilikom kupovine gelova za tuširanje je miris, ali ono što je puno važnije od toga su sastojci proizvoda i formula. Gelovi za tuširanje koji imaju blagu formulu, veliki udio prirodnih sastojaka i nisu testirani na životinjama nastaju u Durance radionici u Provansi. 

Durance gelovi za tuširanje ne sadrže parabene ni fenoksietanol, a u njihovom sastavu nalazi se više od 95% sastojaka prirodnog porijekla. Blagi su prema koži i ne narušavaju njenu prirodnu pH vrijednost. Bogata kremasta pjena kojom Durance gelovi za tuširanje obavijaju kožu i profinjeni decentni mirisi koje sadrže pretvorit će svaku kupaonicu u mirisnu spa oazu, a tuširanje u ritual na kojem će koža biti zahvalna. 

Mirise kojima su oplemenjeni svi Durance proizvodi, pa tako i gelovi za tuširanje, kreirali su stručnjaci za parfeme iz Grassea. Pri izradi mirisa korišteni su samo odabrani kvalitetni materijali, što znači da u njima možete bezbrižno uživati jer ne sadrže tvari koje su klasificirane kao karcinogene, mutagene i reprotoksične. 

Njegujuća svojstva Durance gelova za tuširanje i elegantan izgled pakiranja u kojima se oni nalaze čine ih odličnim poklonom – bez obzira na to poklanjate li ih samostalno ili ste dodali još neki proizvod iz našeg asortimana prirodne kozmetike.