Prikazuje se 4 proizvoda

Poklon paket za koji se odlučite možemo dostaviti na vašu adresu ili ga možete preuzeti iz vašeg automobila u našem poklon drive-inu. U slučaju da ste iz nekog razloga spriječeni osobno uručiti poklon za promociju, možete odabrati opciju dostave na adresu osobe kojoj je poklon namijenjen, a po vašoj želji možemo dodati i ručno napisanu poruku.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O poklonu za promociju

Tražite poklon za promociju bliske ženske osobe, ali niste sigurni što odabrati i koji je poklon prigodan za ovaj događaj? U nastavku imamo rješenje za vašu dilemu.

Promocija je jedan od važnijih događaja u životu studenata. Ovom svečanošću obilježava se kraj jednog životnog razdoblja mladih osoba koje su marljivo učile, pisale radove, polagale ispite i branile svoje završne i diplomske radove, a primanjem diplome na promociji prelaze u društvo akademskih građana. Tradicija nalaže da se u ovom slučaju nekadašnjem studentu koji sada otvara novo poglavlje u svom životu daruje poklon za promociju. 

Poklon za promociju je znak pažnje kojim osobi koja prima diplomu pokazujete da ste ponosni na nju i sretni zbog uspjeha koji je postigla. Ako nemate ideju što pokloniti za promociju, imamo prijedlog s kojim ne možete pogriješiti. 

Poklon paketi prirodne francuske kozmetike kao poklon za promociju

Mirisi i biljke neodoljive Provanse pretočeni su u prirodne Durance proizvode za njegu tijela koji se nalaze u poklon paketima koje smo pažljivo složili. Toaletne vode, losioni za tijelo, gelovi za tuširanje i drugi proizvodi koji se nalaze u našim mirisnim poklon paketima odlikuju se profinjenim mirisima i sadrže više od 95% prirodnih sastojaka. Durance poklon paketi su dar u kojemu će osoba koja ga primi zasigurno uživati, a osim paketa s prirodnom kozmetikom, dostupni su i paketi s mirisnim proizvodima za dom.

Istražite ponudu poklona za promociju u našem web shopu i izaberite poklon paket za koji će oduševiti vama dragu osobu koja je upravo zatvorila jedno važno poglavlje svog života.