KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O poklonu za muškarca

Iako se možda na prvu ne čini tako, pronaći odličan poklon za muškarca sigurno je nešto lakša misija od traženja poklona za žene, jer su muškarci jednostavniji i praktičniji. Međutim, to ne znači da se radi o jednostavnom zadatku. 

Kada tražimo poklon za bilo koga, pa tako i poklon za muškarca, trebamo uzeti u obzir njegove osobine, koje hobije ima i slično. Ponekad to istraživanje zna potrajati i na kraju se opet dogodi da ostanemo bez ideje za poklon. 

No, bez obzira na osobine, hobije i to radi li se o mužu, dečku, tati, bratu ili bilo kojem drugom muškarcu u našem životu, postoje stvari s kojima nikako ne možemo pogriješiti kada biramo poklon za muškarca, a to su praktični pokloni za koje znamo da će ih sigurno koristiti i uživati u njima. Jedan od takvih poklona su proizvodi za njegu.

Prirodni Durance proizvodi za njegu muškaraca

Durance proizvodi za njegu muškaraca nastaju u Provansi i rezultat su inspiracije mirisima i biljkama ove čudesne francuske regije. U asortimanu proizvoda kojima možete obradovati vašeg muškarca nalaze se sljedeći proizvodi:

  • Šamponi za kosu i tijelo – nježno čiste kožu, a kosu čine mekanom i sjajnom. Ne sadrže parabene, silikone, fenoksietanol, natrijev lauret sulfat (SLES) ni druge štetne sastojke.
  • Toaletne vode – idealne za svakodnevnu upotrebu, sadrže osvježavajuće mirise koji su kreirani posebno za muškarce.
  • Četka i sapun za brijanje – postoji nešto posebno u tradicionalnom načinu brijanja zbog čega ga neki muškarci i danas prakticiraju. Kvalitetni proizvodi kao što su Durance sapun i četka za brijanje pretvaraju taj čin u poseban ritual i odličan su poklon za muškarca koji želi izgledati uredno i njegovano. Tradicionalni Durance sapun za brijanje ima posebnu formulu i stvara finu pjenu koja štiti kožu i priprema je za brijanje. U kombinaciji s Durance četkom za brijanje izrađenom od prirodnih materijala omogućava stvaranje bogate pjene olakšava brijanje. Koža je nakon brijanja glatka i bez iritacija.
  • Kristalni kamen – izrađen od prirodnog minerala, nanosi se obrijane dijelove kože i ostavlja sloj mineralne soli koja zahvaljujući svom antibakterijskom i adstringentnom djelovanju sprječava stvaranje neugodnih mirisa i nastanak iritacija.