Prikazuje se 3 proizvoda

Ako poklon za diplomu želite uručiti sami, možete ga preuzeti iz vlastitog automobila u našem poklon drive-inu ili zatražiti da ga dostavimo na vašu adresu. U slučaju da ste iz nekog razloga spriječeni i ne možete sami uručiti poklon, možete odabrati opciju da poklon pošaljemo na željenu adresu i dodamo ručno ispisanu poruku koja će mu dati osobni pečat.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O poklonu za diplomu

Diploma je finalni cilj kojem teže studenti i nagrada za trud koji su ulagali tijekom godina dok su marljivo učili, polagali ispite te pripremali i branili završne i diplomske radove. Primanje diplome označava kraj jednog velikog razdoblja u životu mladih osoba i početak sljedećeg životnog poglavlja ispunjenog novim izazovima, stoga je potrebno obilježiti ga na poseban način i za osobu koja otvara novo poglavlje svog života pripremiti poklon za diplomu.

Pri odabiru poklona za bilo koju priliku uzimamo u obzir osobine, želje, hobije i potrebe osobe za koju kupujemo poklon. Proces pronalaska idealnog poklona zbog toga zna potrajati, no ponekad ne moramo razmišljati previše o tome jer postoje pokloni s kojima ne možemo pogriješiti.

Mirisni poklon paketi Durance – poklon za diplomu s kojim ne možete pogriješiti

Ako ste u potrazi za idejom za poklon za diplomu, provjerite našu ponudu poklon paketa koji sadrže razne mirisne proizvode za njegu i za dom. Neki od proizvoda koji sadrže naši poklon paketi su mirisni difuzori, mirisne svijeće, parfemske vode i kreme za ruke.

Svatko od nas uživa u lijepim mirisima, bilo da se radi o mirisima koje nanosimo na kožu ili onima koje koristimo kako bismo stvorili ugodnu i opuštajuću atmosferu u našim domovima, zato su Durance proizvodi idealan poklon za diplomu, ali i razne druge prigode. Užitak je još veći kada znamo da sve te proizvode možemo bezbrižno koristiti jer su izrađeni od najkvalitetnijih sastojaka i ne sadrže štetne tvari. 

Istražite našu ponudu poklona za diplomu i odaberite idealnu kombinaciju mirisa za osobu koju želite razveseliti poklonom.