Prikazuje se 4 proizvoda

Provjerite ponudu ostalih mirisnih rođendanskih paketa i pronađite savršenu kombinaciju za vašu prijateljicu, suprugu, sestru ili drugu dragu žensku osobu koja slavi svoj 50. rođendan. Svi pokloni dolaze u primamljivom, elegantnom pakiranju, a do njih možete doći na tri načina. Paket možete preuzeti kod nas iz vašeg automobila, zatražiti da ga dostavimo na vašu adresu ili da ga pošaljemo na adresu osobe kojoj je poklon namijenjen, uz ručno ispisanu poruku.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O poklonu za 50. rođendan

Tražite poklon za 50. rođendan drage osobe, ali nedostaje vam inspiracije ili možda nemate vremena dovoljno se posvetiti potrazi? 50. rođendan je zaista poseban i predstavlja svojevrsnu prijelomnicu u životu osobe koja ga slavi, zato ga svakako treba obilježiti na poseban način i pronaći prigodan poklon. U našem web shopu možete pronaći poklone za razne prilike, pa tako i poklon za 50. rođendan. 

Zbog čega su Durance proizvodi odličan poklon za 50. rođendan?

Svaka žena voli izgledati lijepo i njegovano te odvojiti vrijeme samo za sebe, stvoriti ugodnu atmosferu i opustiti se. Kako biste to poklonili svojoj prijateljici ili drugoj dragoj ženi u vašem životu, istražite našu ponudu i pronađite idealan mirisni poklon za njen 50. rođendan.

Durance proizvodi oduševljavaju žene diljem svijeta još od 1986. godine, a nepresušni izvor nadahnuća za sve njih je mirisna Provansa u kojoj nastaju. Njihovom sastavu se posvećuje posebna pažnja pa se za izradu koriste samo najkvalitetnije sirovine i biljke uzgojene u Provansi. Svi proizvodi su cruelty-free, a više od 95% sastojaka od kojih su izrađeni prirodnog su porijekla.

Mirisni rođendanski pokloni koje smo složili za vas sastoje se od različitih proizvoda. Kao poklon za 50. rođendan možete izabrati paket koji sadrži parfemske i toaletne vode s profinjenim mirisima koje su kreirali vodeći parfumeri iz svjetske prijestolnice parfema – francuskog Grassea, njegujući losion za tijelo i mirisni difuzor. Također su dostupni i drugi poklon paketi, poput poklon paketa koji sadrži mirise za dom kao što su miris za jastuk, mirisni sprej za prostor i mirisna svijeća, koji svaki prostor pretvaraju u pravu oazu za opuštanje.