Prikazuje se 6 proizvoda

Istražite ostatak naše ponude i pronađite mirisnu kombinaciju koja će oduševiti vama dragu osobu. Poklon za 40. rođendan može stići do osobe kojoj je namijenjen na nekoliko načina. Ako želite sami predati poklon paket, možete odabrati da ga dostavimo na vašu adresu ili ga preuzeti u našem poklon drive-inu iz vašeg automobila. U slučaju da ste spriječeni osobno preuzeti i uručiti poklon paket, možemo ga poslati na adresu osobe kojoj je namijenjen i uz njega dodati i ručno ispisanu poruku po vašoj želji, koja će poklon učiniti još posebnijim.

KOŠARICA

FILTRIRAJ PROIZVODE PO CIJENI

O poklonu za 40. rođendan

Potraga za savršenim poklonom može biti stresna i oduzeti puno vremena. Ako ne znate što pokloniti za 40. rođendan žene koja vam znači, nedostaje vam inspiracije i vremena za traženje poklona, provjerite ponudu poklon paketa u našem web shopu i iz udobnosti vlastitog doma pronađite poseban poklon za 40. rođendan svoje prijateljice, sestre, mame, supruge ili bilo koje druge bitne žene iz vašeg života.

Mirisni poklon paketi za 40. rođendan

Poklon kojemu će se zasigurno razveseliti svaka žena je kozmetika, a ako se radi prirodnoj kozmetici, oduševljenje poklonom bit će još veće. Mirisni paketi koje smo složili idealan su poklon za 40. rođendan jer sadrže proizvode koji će jednostavne i svakodnevne radnje kao što su tuširanje i njega kože pretvoriti u poseban mirisni ritual. Durance proizvodi izrađeni su s više od 95% sastojaka prirodnog porijekla i sadrže ekstrakte organski uzgojenog bilja iz Provanse. 

Svi Durance proizvodi odlikuju se jedinstvenim mirisima koje su kreirali parfumeri iz Grassea, francuskog grada u kojemu su nastali neki od najpoznatijih svjetskih mirisa. Osim poklon paketa s mirisnim proizvodima za njegu, kao poklon za 40. rođendan možete odabrati i mirisne proizvode za dom poput posebnih katalitičkih lampi, mirisnih ulja, difuzora i sličnih proizvoda koji će u domu osobe koja ih primi na poklon stvoriti posebnu atmosferu i omogućiti joj da još više uživa dok se opušta uz toplu kupku, čitanje omiljene knjige, ispijanje prve kave ili bilo koji drugi ritual koji joj predstavlja zadovoljstvo.