Otvaranje

  • admin
  • ožujak 15, 2019
  • Komentari isključeni za Otvaranje
  • Blog

Kako se naš put otvara a da nismo ni svjesni gdje nas vodi, samo naziremo neke dijelove slagalice. Pretpostavljamo kako bi to moglo ići, ali ni u peti ne možemo pretpostaviti šta nas sve čeka na tom putu. Pa tako i ja u trgovini, netko tko nema veze s trgovinom, čiji su planovi bili potpuno drugačiji.

Milion pitanja šta ja tu radim, sigurno postoji neki razlog, da bi jedan dan bila na sastanku s divnom ženom koja me pogleda i u jednoj rečenici otkrije neku moju daljnju misiju, i još jedan dio se složi, dio mirisne priče koja ide dalje, samo proširena, s organskim proizvodima, s individualnim pristupom, s terapijskim pristupom, i tu moje srce zaigra, aha, sve polako dobiva smisao, boju, miris, notu, a ključno od svega je vjerovati i prepustiti se, što je jako teško da negdje gdje se uopće ne vidiš, da u biti tu pripadaš, i da se prepustiš u situaciji kad te stišću sa svih strana. Ali da, kad dođeš do situacije da nemaš izbora, moraš se pustiti i zapravo onda poletiš, u novu mirisnu priču. Jedva čekam daljnji razvoj događaja, a istovremeno ne želim žuriti da ne proleti.

Uživanje u svakom trenutku, koliko god on bio težak, a možemo si olakšati njegom, voljenjem i brigom prvenstveno za sebe, dajte si, dopustite si, uživajte u sebi, imate potpuno pravo, zato smo ovdje, kako kaže moja Jelena, da uživamo i pomažemo jedni drugima, pa uživajte!