Otpuštanje starog, ulazak u novo

  • admin
  • prosinac 27, 2018
  • Komentari isključeni za Otpuštanje starog, ulazak u novo
  • Blog

Uglavnom stvari mjerimo po onome kako su nam se desile u prošlosti. I tako i ocjenjujemo budućnost, ako je bilo ovako, onda mora biti tako i tako.

I ne puštamo prostora za novo, ne otvaramo mogućnost da se dese nove i drugačije stvari, jer mjerimo po prošlosti.

A baš sve je moguće, i čitamo da se to drugima dešava, ali nama ne, sve po ustaljenom staro poznatom obrascu, utabanim stazama. Kad se otvori nova staza da nam pokaže nove mogućnosti, a mi brže bolje trk u staro i poznato.

E želim Vam nove staze, nepoznate staze, hrpu čuda, a prije svega vjeru i otvoreno srce u sve to. Ovo bi mogao biti taj neki novi početak, ritualno obilježen. Želim Vam da si ugodite, da budete blagi prema sebi, da si dopustite nove stvari, da uživate u njima koliko god bile strane i nepoznate. Da Vam je svaki dan Božić i Nova godina, da ulazite u dan proaktivno al s predajom, da ne čekate da se desi, da krenete prema njima, da Vam se zapali iskrica u srcu, da Vam se srce otvori i da živite Ljubav. I kad bude težak dan, a bit će, želim Vam da te težine predate, da ih ne nosite sa sobom, ostavite ih iza sebe uz zahvlanost, a vi svaki dan poletniji, lakši, protočniji, prazniji, slobodniji… to Vam želim!