Miris ruže

  • admin
  • studeni 23, 2018
  • Komentari isključeni za Miris ruže
  • Blog

Ljubav prema sebi toliko je bitna, nema nam bez nje ljubavi za ostale, i u biti provodimo život tragajući za Sobom koji je uvijek ovdje, ali bez tog traganja ne bi znali koliko je divno ponovno naći nakon izgubljenog. I onda se sastati sa svojim Ja koje nas čeka bezrezervno, čeka na naš znak da li smo spremni naći se, da li nam je dosta lutanja, da li imamo čvrsti Da da idemo prema Sebi pa kako god to izgledalo, a može nam donijeti samo najbolje.

Na kraju ipak ispada da je taj život veličanstven, tajnovit, čaroban, ponekad maglovit, ponekad težak, ipak ima smisla i što se više spajamo sa samim sobom to više nalazimo smisao i u onim stvarima koje su bile totalno besmislene.

Nemojte se prodati za sitne pare, nađite svoj put i po njemu hrabro kročite. Dajte si šansu, dajte si ljubav, dajte si vrijeme, dajte si  pokret, ples, uživanje, mirisnu kupku, večer uz knjigu i svijeću, namirisanu posteljinu, miris ruže koji vas podsjeća na neka prošla vremena, odjeću koju volite i koja miriši po vašem parfemu, šal koji priča uspomene s mirisima na sebi, toplu kapu, toplu čokoladu, zahvalnost za sve što se desilo i vjera da sve što dolazi ima smisla. Sretno Vam!